Would you like to use Brusheezy in English?

View in different language

iStock Promotiecode

BIJGEWERKT op 1 december 2021 – Als u op zoek bent naar een holly jolly deal voor stock graphics en video's, dan hebben onze vrienden van iStockphoto twee exclusieve promotiecodes voor u verlengd om deze feestdagen van te genieten!

Voor een beperkte tijd kunnen Brusheezy-fans $ 75 besparen op 60+ tegoeden, of als u geïnteresseerd bent in een ander tegoedpakket of een van iStock's abonnementen, kunt u 15% besparen op elk ander product van iStock!

Haast je! Deze exclusieve promotiecodes verlopen binnenkort, dus profiteer ervan voordat ze op zijn!

$ 75 korting op 60+ credits - iStock-promotiecode


15% korting op elk tegoedpakket of abonnement - iStock-promotiecode


10 afbeeldingen voor $ 29 - iStock promotiecode


Verlopen iStock Promocode! - Bespaar $ 65 korting vanaf 36 credits - iStock promotiecode


Verlopen iStock Promocode! - 20% korting op alle kredietpakketten - iStock promotiecode
Over iStock-couponcodes


We weten allemaal hoe waardevol kortingsbonnen kunnen zijn, zowel on- als offline. Bij het gebruik van kortingsbonnen kunnen de besparingen snel oplopen! En wanneer de kortingen slechts één klik verwijderd zijn, is er geen reden om ze niet te gebruiken en de volledige prijs te betalen.

Wij geloven dat hetzelfde principe van toepassing is bij de aankoop van stockfoto's, dus hebben we contact opgenomen met iStock om te zien of ze een aantal exclusieve iStock kortingsbonnen konden versturen, alleen voor onze Brusheezy-gebruikers. Vol trots presenteren wij onze iStock couponcodes, speciaal voor onze Brusheezy-gebruikers!

Wie is iStock?


iStock by Getty Images is een van de toonaangevende leveranciers van royaltyvrije stockfoto's. Terwijl iStock begon met het focussen op stockfotografie, heeft deze site zich uitgebreid om uitstekende illustraties, vectoren, video's en andere mediabestanden te bieden, evenals een van de breedste selecties van stockfotografie op het internet.

Met iStock Photo hoef je geen uren te besteden aan het perfectioneren en bewerken van je eigen foto's of het maken van elke afbeelding die je vanaf het begin nodig hebt - we weten allemaal hoe arbeidsintensief dat kan zijn. iStock heeft het werk alvast gedaan, dus waarom niet profiteren van wat zij te bieden hebben? Of je nu een unieke achtergrond nodig hebt voor een ontwerp, een .eps illustratie, een schitterende foto voor je website, of een voorsprong nodig hebt bij het maken van unieke Photoshop-penselen, iStock kan je helpen met al deze behoeften. En aangezien bijna al hun grafische afbeeldingen de indeling .eps en .jpg hebben, zijn de bestanden te gebruiken met verschillende grafische bewerkingssoftware.

Hoe gebruik je de couponcodes?


Klik op de coupon die je wilt gebruiken om de iStock-kortingscode te onthullen. Je moet kredietpunten kopen om bestanden van iStock te downloaden, dus de volgende stap is het kiezen van je kredietpakket. Nadat je een kredietpakket hebt geselecteerd, vul je het formulier voor persoonlijke gegevens en betaling in. Voer vervolgens de iStock-promotiecode rechtsonder op de pagina in en je korting wordt automatisch in het totaal weergegeven.


Dit bericht bevat gelieerde links, wat betekent dat we een kleine commissie maken als u via een van onze links koopt. Bedankt voor je ondersteuning!